منتديات حواء البشرية

عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا
ادارة المنتدي

-----------------------------------------------------------------------------

المواضيع الأخيرة

» أم علي
الجمعة يونيو 25, 2010 2:38 am من طرف المديرة نوره

» ربيان قاع القدر
الجمعة يونيو 25, 2010 2:28 am من طرف المديرة نوره

» فتة كوارع........... بالصور
الجمعة يونيو 25, 2010 2:19 am من طرف المديرة نوره

» طبق لبناني كوسا باللبن مع الرز الابيض
الجمعة يونيو 25, 2010 2:02 am من طرف المديرة نوره

» &&مطــــــــــــبخ الشيف ((مكشات )) &&
الجمعة يونيو 25, 2010 1:00 am من طرف المديرة نوره

» طريقة طبخ الخروف المحشي بالصور
الجمعة يونيو 25, 2010 12:24 am من طرف المديرة نوره

» خروف محشي
الخميس يونيو 24, 2010 11:53 pm من طرف المديرة نوره

» فواصل بسمله لبداية المواضيع ونهايتها
الإثنين مايو 03, 2010 10:44 pm من طرف المديرة نوره

» كيف تشتري لوازمك من السوق.. ارجو منكم التثبيت..
الخميس فبراير 25, 2010 4:52 pm من طرف المديرة نوره

التبادل الاعلاني


    فتة كوارع........... بالصور

    شاطر
    avatar
    المديرة نوره
    Admin

    عدد الرسائل : 49
    العمر : 27
    نقاط : 32699
    السٌّمعَة : 0
    تاريخ التسجيل : 16/12/2008

    ايقونه فتة كوارع........... بالصور

    مُساهمة من طرف المديرة نوره في الجمعة يونيو 25, 2010 2:19 am



    فتة كوارع........... بالصور
    المقادير

    -كوارع..ودى بتكون من عند الجزار

    -رزأبيض
    - صلصة بالتوم
    - خبز

    الطريقة

    نغسل الكوارع كويس جدا ونزيل أى شعر أو أى شيء غير مستحب فيها

    وننقعها فى طبق به ماء وخل.

    بعد ذلك نضع حلة على النار وبها ماء- بصلة كبيرة ومقطعة-فلفل أسود-ورق لورا-وممكن تضيفى حبهان ..

    وعند الغليان نضع الكوارع....

    ملاحظة هامة جدا.. يفضل أنك تسلقى الكوارع قبل ما تعمليها بليلة لأنها ممكن تكون كبيرة وتاخد وقت كبير..يعنى أسلقيها لمدة ساعتين..
    واتركيها الى تانى يوم.. عندما تعيدى تسويتها لن تأخذ أى وقت..

    وده شكلها بعد التسوية..



    وبعد كدة نعمل الفتة..
    نحضر الرز الابيض..



    والخبز....



    وصلصة الفتة...نحمر التوم...



    ثم نضيف عصير الطماطم..




    وممكن تضيفى الخل قبل عصير الطماطم... أو على وش الفتة بعد تجهيزها..........................

    بعد كدة أنا نقلت كام قطعة من الكوارع فى صينية صغيرة..ورشيت عليها جزء من صلصة الفتة...ودخلتها الفرن..



    وده شكلها بعد خروجها من الفرن...



    ودلوقتى نعمل آخر جزءنضع بعض من الشوربة المغلية على الخبز المكسر وبعدين نصفيه



    ملاحظة..

    يمكنك اضافة بعد الصلصة للخبز ..

    وممكن كمان تضيفى بعد الرز وتقلبيهم مع بعض

    وبعد كده نغطيه بالرز الأبيض



    ثم نضع الكوارع المحمرة على الرزونغطيه بالصلصة...


      الوقت/التاريخ الآن هو الأربعاء نوفمبر 22, 2017 6:37 pm